Toneeluitvoering!

In januari en februari staat Toneelgroep Vierakker-Wichmond weer op de planken met een komedie in drie bedrijven van schrijver Hans Schimmel met de titel: ‘Bezoek uit het Hiernamaals’.

Traditiegetrouw zijn de vijf uitvoeringen weer in het laatste weekend van januari en het eerste weekend van februari te weten; 26, 27, 28 januari en 2, 3 februari bij Grand Cafe Bij Ludger in Vierakker. Op 28 januari wordt er een matinee voorstelling gehouden die om 14.00 uur aanvangt. De overige voorstellingen beginnen om 20.00 uur.

Het verhaal gaat over Fred Bouman, de enige normale in een nogal aparte familie. Aan de ene kant zijn daar de beide broers, Willem en Hans, die voortdurend voor chaos zorgen. Willem is een computerhacker en Hans is een simpele, niet getalenteerde uitvinder. Dan is er ook nog zuster Fenna, die er ook niet bepaald aan bijdraagt de naam van de familie op een hoger plan te tillen. De familieverhoudingen escaleren als Willem een nieuwe baan in de transport aanneemt.

De voorverkoop start op 7 januari om 14.00 in de sportkantine van SV Socii, Lankhorsterstraat 3a in Wichmond. Daarna zijn ze vanaf 10 januari verkrijgbaar bij Bakkerij Besselink in Wichmond. In de voorverkoop kosten de kaartjes 10 euro. inclusief koffie/thee. Aan de kassa 12,50 euro. 

De toneelgroep raadt aan kaartjes in de voorverkoop te kopen om teleurstelling te voorkomen.

Recente berichten