Bed & Breakfast

Camping B&B Warnstee

De Warnstee ligt in Wichmond. Er zijn 30 plekken, Bed & Breakfast kamers en 2 luxe blokhutten.

Er zijn 2 verschillende types kamers. De ‘luxe’ kamer, deze kamer is voorzien van een eigen terras, privé sanitair met regen douch, beugels naast het toilet waardoor het ook geschikt is voor invalide. De ‘basic’ kamer heeft een gedeeld sanitair in het hoofdseizoen. Op beide kamers is een TV en waterkoker aanwezig. Op de gang staat ook nog een koelkast + magnetron deze mag gebruikt worden door alle B&B gasten

Kijk voor meer info op de website of email info@warnstee.nl

B&B Hotel California

Aan de rand van Wichmond vindt u Hotel California. In dit vrijstaande huisje, voorzien van alle comfort, kunt u volop genieten van uw rust en uw privacy na een dag wandelen of fietsen in de omgeving.
Hotel California is een romantische bed&breakfastlocatie met een woonkamer, een keukentje, een slaapkamer met een comfortabel 2- persoonsbed en een douche/ toilet. Verder is er een zitje voor het huis. Hotel California is in 2018 bekroond met de 1e plaats in de 2-tulpencategorie van het Nederlandse Bed & Breakfast Classificatiesysteem.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 0623764541 of mail naar hotelcalifornia@kpnmail.nl

B&B Groot Ockhorst

Groot Okhorst is een monumentale boerderij gelegen in het oud-agrarische landschap van landgoed Hackfort. Het vakantie-appartement biedt overnachting voor zes personen en beschikt over een houtkachel, home cinema-systeem, een keuken met kookeiland en een ruime badkamer met regendouche, bad en infraroodsauna. In de drie knusse slaapkamers slaap je onder de eeuwenoude sporenkap van handgezaagde eigen balken. Onze gasten hebben tevens de beschikking over een tuin met een oppervlakte van circa duizend vierkante meter.

B&B 4-Akker

B&B 4-Akker is een boerderij uit 1826 omgetoverd tot een zeer ruim gastenverblijf van nu. Een combinatie van design en authentieke details. Een ruime woonkamer met volledig uitgeruste keuken. Vanaf de bank kijk je uit over de weilanden. Op de eerste verdieping een sfeervolle slaapkamer en badkamer. Genieten van de opgaande zon kan aan de voorkant in de deckchairs. Voor de middag- en ondergaande zon is er een eigen terrasje naast de B&B.

Kijk voor meer info op de website