Bed & Breakfast

https://grootokhorst.nl/index.html

De Warnstee

De Warnstee heeft verschillende kamers voor maximaal 10 personen . Alle kamers hebben een eigen ingang 2 persoon bed een t.v. en een waterkoker. De luxe kamers hebben eigen sanitair en een mooie terras. De kamers bevinden zich in een bij gebouw naast de camping. De Basic kamers hebben gedeeld sanitair. Het ontbijt wordt geserveerd in de kantine. In de centrale hal staat in koelkast met drinken en een magnetron. We liggen op het platteland de knooppunten voor zo wel fietsen en wandelen komen bij ons langs. Het trekvogelpad loopt door het dorp Wichmond we hebben wel haal en breng service.

www.warnstee.nl   email info@warnstee.nl

 

 

 

 

B&B de Lindehorst

Er staat de mogelijkheid te overnachten voor maximaal 5 personen. Er bevinden zich 2 slaapkamers met 2 eenpersoons bedden en 1 gastenverblijf met 1 slaapbank, verder deelt u de badkamer met de medegasten. Dit alles bevind zich op de bovenverdieping. U bevind zich in een vrij rustige omgeving, dit alles komt de nachtrust ten goede. Na een prima ontbijt bent u weer klaar voor de volgende tocht. Verder kunt u genieten van de mooie omgeving met talrijke recreatieve mogelijkheden waaronder wandel en fietstochten ter over. Zutphen, Vorden en Bronkhorst liggen binnen een afstand van 10 km. Komt en overtuig u van al dit moois. U kunt ons vinden op de site van Bedandbreakfst.nl. Verder zijn we gast adres voor vrienden op de fiets. We liggen aan de lange afstand wandelroute “Het Trekvogelpad” en de LF4 fietsroute.

Uw gastvrouw is, Alie Nijenhuis. Lindeselaak 15 7234 TA Wichmond    email lindehorst15@mail.com

 

 

 

 

 

Hotel California

Aan de rand van Wichmond vindt u Hotel California. In dit vrijstaande huisje, voorzien van alle comfort, kunt u volop genieten van uw rust en uw privacy na een dag wandelen of fietsen in de omgeving. 
Hotel California is een romantische bed&breakfastlocatie met een woonkamer, een keukentje, een slaapkamer met een comfortabel 2- persoonsbed en een douche/ toilet. Verder is er een zitje voor het huis. Hotel California is in 2018 bekroond met de 1e plaats in de 2-tulpencategorie van het Nederlandse Bed & Breakfast Classificatiesysteem.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 0623764541 of mail naar hotelcalifornia@kpnmail.nl

 
 
 
 

Logies Groot Okhorst

Groot Okhorst is een monumentale boerderij gelegen in het oud-agrarische landschap van landgoed Hackfort. Het vakantie-appartement biedt overnachting voor zes personen en beschikt over een houtkachel, home cinema-systeem, een keuken met kookeiland en een ruime badkamer met regendouche, bad en infraroodsauna. In de drie knusse slaapkamers slaap je onder de eeuwenoude sporenkap van handgezaagde eigen balken. Onze gasten hebben tevens de beschikking over een tuin met een oppervlakte van circa duizend vierkante meter.

Voor meer informatie klink op deze link voor de website.

Wil je ook graag dat jouw B&B wordt toegevoegd aan de ze pagina? Stuur een mail naar info@wichmondvierakker.nl