Campings

Camping Warnstee

De camping heeft 30 plaatsen in het rond met een groot middenveld. De plaatsen zijn 9 meter breed en zijn afgescheiden doormiddel van kleine bomen en struiken. Elke plek is voorzien van elektra. Op elke plek is een tegel onder het caravan-wiel zodat de caravan waterpas staat. En helemaal bijzonder is het kunstgras onder de voortent of luifel. Op 26 plekken zijn comfortzuilen geplaatst zodat er water en afvoer op de plek is. Tevens verhuur van een compleet ingerichte caravan. naast de camping zijn er 3 B&B kamers en een gezellige kantine waar activiteiten zijn. Op zondagmiddag is er een Frituuruurtje dit is een activiteit waar bij gasten elkaar kunnen ontmoeten.

www.warnstee.nl      info@warnstee.nl

 

 

 

 

 

Camping het Boshuis

Bij het ‘t Boshuis Collection geniet je vanuit een comfortabele tent van rust en ruimte. Ook kun je na een lange boswandeling in het groen genieten van een welverdiend saunabezoek(!) óp de boerderij. Of speel met de boerderijdieren!  Er lopen ezels, geitjes, kippen en een haan. Kinderen kunnen helpen om de dieren te voeren (uiteraard in overleg) of tegen kleine vergoeding een wandeling maken met een ezel. Achter de boerderij vind je een halve hectare grond vol met allerlei soorten groenten en fruit. Daar mogen gasten zelf hun eigen groentes plukken, mits dit uiteraard volgroeid is. Boerengolf spelen, fietsen of wandelen met dieren.

Klik op deze link voor meer informatie.

 

Camping Het Uitzicht

Net buiten Wichmond ligt Camping ‘t Uitzichtheeft 15 schitterende comfort-plaatsen voor een camper, caravan of tent op het campingveld. Met prachtig uitzicht op het coulisselandschap van Landgoed Hackfort.

De plaatsen zijn ongeveer 125 m2, vlakbij het gloednieuwe, moderne sanitairgebouw en de gemeenschappelijke ruimte.

Het campingveld ligt romantisch aan de Veengoot. Wim Rietman, boer van dit mooie erf, heeft de beek laten meanderen waardoor een eilandje is ontstaan.

Klik op deze link voor meer informatie