Campings

Camping B&B De Warnstee

De camping en B&B ligt op het platteland bij Wichmond. De camping biedt u vooral rust maar ook gezellige activiteiten. De kampeerplaatsen zijn ruim aangelegd met kunstgras voor onder je luifel of voortent en een tegel voor je wielen zo sta je altijd waterpas. Elke plek heeft stroom en water en afvoer. Een prachtige uitvalsbasis om te genieten van de Achterhoek. Er zijn diverse routes voor o.a. wandelen en fietsen. Het frituuruurtje is een groot begrip geworden onder de campinggasten. Iedere zondagmiddag vanaf 17:00 uur is het “snackhuusken” geopend. Er is een menukaart gemaakt voor het frituuruurtje, dit gaat van de ‘gewone’ snacks tot schnitzels, kipsaté of broodje hamburger.

Kijk op de website voor meer info

‘t Boshuis

Bij het ‘t Boshuis Collection geniet je vanuit een comfortabele tent van rust en ruimte. Ook kun je na een lange boswandeling in het groen genieten van een welverdiend saunabezoek(!) óp de boerderij. Of speel met de boerderijdieren!  Er lopen ezels, geitjes, kippen en een haan. Kinderen kunnen helpen om de dieren te voeren (uiteraard in overleg) of tegen kleine vergoeding een wandeling maken met een ezel. Achter de boerderij vind je een halve hectare grond vol met allerlei soorten groenten en fruit. Daar mogen gasten zelf hun eigen groentes plukken, mits dit uiteraard volgroeid is. Boerengolf spelen, fietsen of wandelen met dieren.

Kijk op de website voor meer info

‘t Uitzicht

Net buiten Wichmond ligt Camping ‘t Uitzichtheeft 15 schitterende comfort-plaatsen voor een camper, caravan of tent op het campingveld. Met prachtig uitzicht op het coulisselandschap van Landgoed Hackfort. Het campingveld ligt romantisch aan de Veengoot. Wim Rietman, boer van dit mooie erf, heeft de beek laten meanderen waardoor een eilandje is ontstaan.

Kijk op de website voor meer info