Vakantiehuizen

Beeldend Buiten

 

Wil je buiten beleven, dan moet je naar Beeldend Buiten.
Beeldend Buiten biedt accommodatie voor 2 personen in een ruime, omheinde tuin in Wichmond.
Gratis WiFi, een flatscreen-tv en privéparkeergelegenheid. De keuken is uitgerust met een kookplaat, een koelkast, een oven, een magnetron, een Senseo-koffiezetapparaat en een waterkoker. De accommodatie heeft een ruime buitenruimte met terrassen, een eethoek en meubilair.

In de zomer kunt u genieten van live webcam video’s uit het kastje in de tuin. De natuurlijke en groene omgeving is ideaal voor activiteiten zoals fietsen en wandelen.
Kijk op de website voor meer info

Camping BB Warnstee

De luxe blokhut staat op het hoofdveld waardoor je het echte kampeer gevoel goed ervaart, de blokhut staat aan de bosrand, de blokhut heeft een groot raam aan de achterkant waardoor je goed over de landerijen kunt kijken. De luxe blokhut is helemaal compleet, het bevat een ruime keuken met eettafel, woonkamer met een (slaap)bank, aparte slaapkamer met 2 persoon bed en badkamer met ruime inloop douch. Aan de voorkant van de blokhut zit een veranda waar je heerlijk overdekt kunt zitten. 

De blokhut is geschikt voor 2 tot 4 personen, u kunt de blokhut uitsluitend huren vanaf de maand maart t/m oktober. Ook bedraagt de minimum verblijfsduur van de blokhut 3 nachten.

Kijk op de website voor meer info