Heel Wichmond Vierakker bakt!

Kopje koffie? Ja, graag! Maar dan wel met een bijzonder stukje gebak want op negen september kunt u alle taarten van Heel Wichmond-Vierakker bakt bewonderen én proeven. Het is een mooie gelegenheid elkaar te ontmoeten en even bij te kletsen.

Na het succes van de bakwedstrijd van vorig jaar willen we deze gezellige en voor iedereen toegankelijke bakwedstrijd en middag opnieuw organiseren maar dit jaar is het ruimer van opzet.
De jurering van taarten zelf blijft het hoogtepunt van deze middag maar er is meer voor bij uw kopje koffie of thee.

Er is live muziek, een koor, een koperblazers ensemble, kraampjes en stands met lokale producten, kunst, nijverheid, delicatessen en voor kinderen zijn er ook activiteiten. De opbrengst is voor “Het vergeten Kind”.  De pastorie wordt die dag alvast ingezet om u te laten ervaren welke nieuwe functie deze ruimte in het dorp krijgt.

Heel Wichmond-Vierakker bakt is op zaterdag 9 september van 13.00 tot 16.30 uur rondom de hervormde kerk van Wichmond. Het is een initiatief van de samenwerkende kerken in Wichmond en Vierakker.

Wil je meedoen en een taart bakken? Meld je dan graag aan voor 7 september. Kom je uit de buurt en zou je een standje of tafel willen vullen met je producten of je hobby? Er zijn nog enkele plaatsen en we vragen enkel een vrijwillige bijdrage. Mail voor vragen en info naar:

heelwichmondvierakkerbakt@gmail.com

Recente berichten