Dorpsagenda Januari 2024

Het nieuwe jaar wordt vol mooie initiatieven gestart in Wichmond en Vierakker. Zo staan er alweer prachtige activiteiten op de dorpsagenda!

Op zaterdag 6 januari was er een kerkdienst met aansluiten een nieuwjaarsreceptie in de Sint Willibrorduskerk. Een dag later op zondag 7 januari wordt het nieuwe jaar ingeluid bij Socii.

Woensdag 10 januari organiseert de Oecumenische Vrouwengroep een lezing over sterren en planeten. Kenner Henk Olthof zal er alles over vertellen. De bijeenkomst is om 20.00u bij Withmundi.

Voor wie van natuurfilms houdt en uiteraard ook andere belangstellenden is er een prachtige documentaire over Keizerpinguins. Deze filmavond is op vrijdag 19 januari. Voor meer info check een aansluitend bericht op deze website.

Traditiegetrouw staat de toneelvereniging Vierakker Wichmond eind van de maand op de planken met een uitvoering. Dit keer heet het stuk dat wordt opgevoerd; ‘Bezoek uit het hiernamaals’. Voor meer informatie klik hier.

Het Oranjecomite presenteert dit jaar voor het eerst een oranjewandeling door het winterse landschap van Vierakker en Wichmond. Lees hierover meer op de website.

Recente berichten