Volleybal bij Socii

Afdeling Volleybal van Socii bestaat uit een actieve club volleyballers die graag elke week een balletje slaan. Graag geven we meer bekendheid aan onze club zodat nog meer mensen gezellig bij ons kunnen komen sporten. Heb jij interesse voor volleybal lees dan vooral verder, we vertellen je graag meer.

Hierbij een kleine uitleg van wie we zijn, wat we doen en hoe we dat doen. Op dit moment heeft de afdeling volleybal van SV Socii 5 teams:

  • 1 dames competitieteam
  • 1 heren recreanten team
  • 3 mix recreantenteams

De trainingen zijn op woensdagavond van 20.00 tot 21.15 uur en van 21.15 uur tot 22.30 uur. We hebben met onze 5 teams de beschikking over 3 velden. Daarom zul je de ene helft van het seizoen vroeg trainen en de andere helft laat. De recreanten spelen hun wedstrijden op de trainingsavond van het thuisspelende team. Voor de recreantenteams teams is woensdag dus ook de wedstrijddag voor thuiswedstrijden. Het competitieteam speelt op maandag thuis. De uitwedstrijden zijn op wisselende avonden. Daarnaast beschikken we in de zomerperiode over een beachvolleybalveld waar vrijblijvend gebruik van kan worden gemaakt.

Wil jij ook een keer mee willen trainen en sfeer proeven, dan ben je van harte welkom!

Namens het bestuur, Herbert Keppels, Carolyn Avink, Chantal ten Barge, Judith Minderman en Godfried Groenland

Inlichtingen bij Carolyn Avink, email: paulencarolyn22@gmail.com