Vacatures Theater in de Openlucht

In 2019 viert de Oranjevereniging haar 100-jarig bestaan. Dit bijzondere moment willen we in Wichmond en Vierakker niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Ter ere van dit jubileum vindt op 31 mei en 1 en 2 juni volgend jaar het Theater in de Openlucht plaats. Dit wordt een prachtig evenement van, voor en door onze gemeenschap.

De tekstschrijvers hebben inmiddels hun tekst ingeleverd bij het bestuur (bestaande uit Dirk ter Harmsel, Joke Wolbrink en Erna Roeterdink). Ook zijn kwartiermakers aangesteld voor verschillende taken. Door diverse oproepjes zijn er al veel spontane berichten binnengekomen van mensen die willen meedoen. Het bestuur is enorm blij met dit enthousiasme en het leuke is ook de diversiteit aan mensen die graag een steentje willen bijdragen.

Maar de organisatie is op zoek naar nóg meer talenten!   Zoals…

  • Muzikaal Talent, ben jij muzikaal en heb je zin om tijdens het Theater in de Openlucht deel uit te maken van de gelegenheids band of het koor dan zijn wij op zoek naar jou!
  • Toneelspelers, heb jij altijd al gedroomd van een rol in een openluchtspel, grijp je kans! Ervaring is geen vereiste, wel verwachten we enthousiasme.
  • Daarnaast zoeken we nog véél meer talenten; decorbouwers, naaisters, parkeerwachten, horecaondersteuning, grime kortom alle kwaliteiten zijn welkom om er met elkaar iets moois van te maken!

Enthousiast geworden? Stuur gauw een mail naar jubileumvw@gmail.com en meld je aan!

Draagt u ook een steentje bij? (Foto Praalwagenoptocht 2017)

 

Recente berichten