Van droomwereld naar werkelijkheid

 

Roelien de Lange, kunstenares uit Vierakker koestert een droom. Een interactieve sprookjeskastelenroute voor kinderen door het bos. Inmiddels is deze droom beetje bij beetje werkelijkheid aan het worden. In haar atelier heeft zij met haar partner Jon als hobby al diverse kastelen gemaakt.

Sommige mensen hebben haar kunstwerken inmiddels ook al ontdekt in het bos. Men is zeer enthousiast en vraagt zich af waar komen die sprookjestaferelen toch vandaan?!

Bij de Keuken van het Hackfort exposeerde Roelien op het moment onlangs haar kunst, waaronder ook een miniatuur Sprookjeskasteeltje die daar blijft daar staan.
Ook staat er een Drakenburcht bij de Rietberg en aan de Beckenstraat in Vierakker is een kring met mooie oude beukenbomen waar de kunstenares een hele kabouterwereld maakte. Je kan er heel lang naar kijken en ontdekt steeds weer wat nieuws. Een echte droomwereld!

De enthousiaste reacties smaken naar meer, aldus het publiek maar ook Roelien gaat door met de verwezenlijking van haar droom. Er zullen nog meer sprookjeskastelen volgen en dan natuurlijk ook een heuse sprookjeskastelenroute.

http://www.roeliendelange.nl/