Razende Reporter Nova bij Sinterklaas

Door: Razende Reporter Nova Wagener 

 Dag allemaal, mijn 2e stukje. Dit keer over……tromgeroffel…..: Sinterklaas! Het is vandaag zaterdag 26 november 2022 en ik ga als razende reporter ( pers piet ) naar de intocht van Sinterklaas om een stukje hier over te typen. Het begon om 15:00 uur. Het was heel druk en ik zag veel bekenden en het was gelukkig ook mooi weer. Het was in Vierakker bij Bij Ludger grand café (waar je ook heel lekker kan eten ). De muziek werd verzorgd door Jubal. Het was goed georganiseerd en het zag er feestelijk uit en iedereen was in de Sinterklaas stemming. De eerste twee Pieten kwamen op de crossmotor en Sinterklaas zelf was op de Spartamet. Na aankomst gingen we allemaal naar binnen. Sint vroeg aan iemand van De Stugge Veer Cross of hij de Pieten wilde leren crossen voor een wedstrijd in Spanje. Alle kinderen mochten vragen stellen en ik had ook nog wat vragen opgeschreven om die aan sinterklaas te stellen. Toen ik aan de beurt was heb ik mijn interview gedaan: 1 . Hoe vind u het om in Wichmond Vierakker te zijn?Heel erg leuk en ik vind het ook een ontzettend groot feest dat ik hier kan zijn en dat jullie mij en de pieten hier met een warm hart willen ontvangen. 2 . Heeft u zin in uw verjaardag?Ik heb ontzettend veel zin in mijn verjaardag, en ik vind het toch zo ontzettend leuk dat ik ieder jaar met mijn verjaardag in Nederland mag zijn.
 3 . Waar verblijft u tot u weer naar Spanje gaat? Meestal in het pietenhuis maar soms slaap ik in Wichmond.
 4 . Handtekening van de Sint.Ook heb ik de handtekening van Sinterklaas gevraagd hier onder kun je hem bekijken:

Dit is hem dan de handtekening van Sinterklaas. Nu sluit ik het tweede stukje af, ik hoop dat ik het zo goed heb omschreven heb en dat het leuk was om te lezen. Tot het volgende keer maar weer,groetjes Nova

Josine Breukink Fotografie, Sinterklaas-2
Josine Breukink Fotografie, Sinterklaas-3
Josine Breukink Fotografie, Sinterklaas-5
Josine Breukink Fotografie, Sinterklaas-8
Josine Breukink Fotografie, Sinterklaas-9

Vorige
Volgende