Ontwerpatelier en Werkgroep

Er zijn weer stappen gezet in het project rondom de flexwoningen bij de Protestantse Kerk. Hiervan houden we jullie graag op de hoogte.

Werkgroep

De werkgroep die inmiddels geformeerd is bestaat uit de volgende personen: Philip Vaartjes, Gert Hiddink, Freddy Hoogendoorn, André Hissink, Gerrit Kamphuis, Wim Dijkstra, Irene Wolbrink, Bernadette Arends en Gerben Bruil.

Peter van Heek van de Achterhoekse WoonCoöperatie (AWC) begeleidt de werkgroep. De eerste officiële bijeenkomst van de hele werkgroep was op 22 maart. Nadat de kerk initiatief heeft genomen, zal deze werkgroep het stokje overnemen en gaat zich bezig houden met verdere de uitwerking van dit project. 

Ontwerpatelier

Gestart wordt met een ontwerpatelier. Alle bewoners die direct zicht hebben op de locatie achter de kerk worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze bijeenkomst, die op 13 april wordt gehouden. Bij deze bijeenkomst is de landschapsontwerper aanwezig om samen met de omwonenden de flexwoningen te plaatsen in het landschap, zodat een plan ontstaat waarvoor breed draagvlak is in onze gemeenschap.   

Wilt u zich nog aanmelden voor een flexwoning of hebt u vragen, mail dan naar info@wichmondvierakker.nl . Wij zorgen dat de vraag terecht komt bij de werkgroep.