Nu ook Oranjefeest op het Digitale Dorpsplein!

Het jubilerende Oranje Comité heeft in samenwerking met Dorpsbelang een nieuwe website ontwikkeld. Daarmee haken zijn aan op het initiatief dat in 2018 is gestart met het Project Digitaal Dorpsplein. Waarbij de mogelijkheid wordt geboden om bijvoorbeeld als vereniging aan te haken bij de website www.wichmondvierakker.nl. De vorige website was sterk verouderd en het onder-jarig jubileum was een mooi moment de website te vernieuwen zodat deze voorlopig weer toekomst-proof is.

Dorpsbelang biedt dan ondersteuning inhoudelijk en financieel ondersteuning bij het bouwen van een (nieuwe) website. Theater in de Openlucht ging het Oranjecomite al voor en er zijn ook al andere partijen die zich hebben gemeld.

In 2018 ontving Dorpsbelang een subsidie voor het project Digitaal Dorpsplein. Hiervan werd een een nieuwe website voor het Wichmond en Vierakker gebouwd en is er de mogelijkheid voor andere partijen in de gemeenschap om hierop aan te sluiten.

Tevens zijn er avonden voor verenigingen en ondernemers om elkaar te inspireren hoe je digitaal beter op de kaart kan komen en werden er voor de senioren diverse cursussen georganiseerd om de digitale vaardigheden beter onder de knie te krijgen.

Wil je weten hoe de website van het Oranjefeest eruit ziet? Klik dan hier!

Recente berichten