Nieuwe Verbindster bij de Garve

Hierbij stelt Ester, de nieuwe verbindster zich voor:


Mijn naam is Ester Voorburg en vanaf 1 oktober 2019 zal ik de functie van ‘verbinder’ invulling gaan geven. Lian Kormelink heeft net afscheid genomen en ik neem het stokje van haar over. Ik zal 5 uur in de week beschikbaar zijn voor Wichmond.

Ik ben al 10 jaar werkzaam bij het gastouderbureau van Avonturijn. Wij bemiddelen tussen gast- en vraagouders. Daarvoor ben ik 10 jaar werkzaam geweest als sociaal cultureel werker in Apeldoorn. 

Ik woon zelf in Zutphen, dus niet ver van Wichmond, en ben moeder van 2 (pre) pubers van 12 en (bijna) 15 jaar.

Ik heb zin om jullie te ontmoeten om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Mijn eerste indruk is dat er al heel veel is gebeurd afgelopen 2 jaar en dat er veel betrokkenheid is. Mooi om te zien. Jullie hebben samen een prachtig dorp!

Tot snel!

Mocht je kennis willen maken of al vragen hebben? Bel of mail mij!

Ester Voorburg

e.voorburg@avonturijn.nl

06-18210343 (let op: dit nummer is anders dan het nummer van Lian Kormelink)

Recente berichten