Ligt er nog asbest bij jou op het dak?

Hierbij een uitnodiging aan de inwoners van Wichmond en Vierakker die is binnengekomen bij het Dorpsbelang. Het betreft een bijeenkomst over het verwijderen van asbestdakeb. De bijeenkomst wordt georganiseerd door gemeente Bronckhorst in samenwerking met Stichting Asbesttrein.

Graag vraag ik uw aandacht voor de informatiebijeenkomst “Verwijderen Asbestdaken” die de gemeente Bronckhorst in samenwerking met de Stichting Asbesttrein organiseert.

• Datum : 28 augustus

• Locatie : Kulturhuis Vorden ; Raadhuisstraat 6 Vorden

• Doelgroep : Dakeigenaren in het buitengebied tussen de kernen Wichmond, Vorden, Kranenburg, Medler en Hengelo

Op de site van gemeente Bronckhorst : https://www.bronckhorst.nl/home/nieuws_45258/item/informatieavond-asbesttrein-voor-buitengebied-tussen-hengelo-en-vorden_107956.html vindt u ook meer informatie over de opzet van de informatiebijeenkomst en het mogelijke vervolg hierop in o.a. gratis keukentafelgesprekken waarbij de individuele situaties voor betreffende dakeigenaren cq. uw leden in beeld gebracht worden en mogelijke vervolgstappen besproken worden. De Stichting Asbesttrein biedt een transparant, onafhankelijk en scherp alternatief binnen de diverse vormen van clustering in de markt.

Graag nodig ik u dan ook uit voor de informatiebijeenkomst en het zou mooi zijn als u vanuit uw bestuursfunctie deze informatiebijeenkomst nog eens extra onder de aandacht zou willen brengen van uw leden.

Vriendelijk bedankt alvast daarvoor en van harte welkom op de 28e.

U kunt zich hiervoor aanmelden op de website van de gemeente : http://www.bronckhorst.nl/asbesttrein-aanmelden

Mochten er vragen zijn, dan hoor ik die graag.

Vriendelijke groet,

Ing. A.H.J.M. (Anton) Legeland

Stichting Asbesttrein

Recente berichten