Klussendienst Wichmond

Klussendienst; ook voor je vragen over computer, tablet en smartphone

Wellicht had je al eens gehoord van de klussendienst in Wichmond en Vierakker. Wist je ook al dat je hen kan benaderen als je problemen hebt met je computer, smartphone of tablet. Het klussenteam, bestaat uit een team met handige heren, ieder heeft zo zijn eigen deskundigheid. Dit jaar zijn we bezig een ons digitale Dorpsplein met een nieuwe website voor het Wichmond en Vierakker. Daarnaast wilden we ook de digitale kennis in het dorp vergroten zo is de eerste iPad cursus voor senioren is inmiddels een feit en in januari staat er nog een tabletcursus in de planning. Voor ondernemers en verenigingen was er een bijeenkomst om elkaar te inspireren hoe beter zichtbaar te worden op het internet. Tussendoor kunnen er altijd vragen ontstaan, en helpen we je graag weer verder op weg.

Wichmond en Vierakker regelt steeds meer zelf, op het internet. Maar als het even niet lukt, kan je vragen om hulp. Die hulp is dichtbij!

Heb je hulp nodig bij een klus, dat kan dus ook van andere aard zijn zoals het ophangen van een schilderij, kleine technische reparaties neem dan contact op met de coordinator van de Klussendienst, Frans Nijenhuis06-16895670