Ingezonden brief, 5g netwerk

Ingezonden brief door Roelien de Lange:
16 augustus 2020

Wat wonen we hier toch fijn. Ik wil iets met jullie delen dat onze gezondheid aangaat. En dat van het vee!
Vorige week logeerden we in Castricum aan zee. Tot mijn verbijstering kon ik ’s nachts niet slapen, raakte ik gedesoriënteerd en kregen we zeurende hoofdpijn. Wat bleek: Op 500 meter afstand stond een grote nieuwe 5G-zendmast van de mobiele telefonie. Thuisgekomen in Vierakker stopte direct alle verschijnselen. Wat een opluchting! We hebben nu dus aan den lijve ondervonden wat 5G-straling met ons doet. Maar ook met koeien tot onze verbazing! Via de buurt hoorden we over twee artikelen in het vakblad “Melkvee”.


De straling richt zich op het zenuwstelsel van de koe
De koeien van melkveehouder Jos van der Aa in Hernen (GD) rennen opeens in volle vaart naar de stal en willen daarna niet meer naar buiten. Ook daarna blijven ze regelmatig onrustig in de wei. Van der Aa maakt zich zorgen over het gedrag van zijn vee, hij belt zijn voeradviseur en een onafhankelijk adviseur van Agrivak.
Beiden denken dat de onrust onder zijn vee in relatie staat met het testen van het 5G netwerk in Nederland. Henri van de Kolk van Agrivak is ervan overtuigd dat 5G een negatieve invloed heeft op het welzijn van de koe. De straling richt zich op het zenuwstelsel van de koe en gaat via waterbanen door het lichaam van de koe. Dit verklaart de lichamelijke reactie. Door straling worden eiwitten afgebroken.


Paniek van koeien tijdens 5G-tests
Veehouders in Friesland willen dat er een onderzoek komt naar de relatie tussen het 5G-netwerk en de paniek van koeien. De ruim 500 koeien van Maatschap Visser-Bakker uit Menaldum raakten volledig in paniek ... “De koeien liepen beide keren in het land en vlogen gewoon door afrastering heen”, vertelt Dieuwke Bakker. “Het heeft ons verschillende dode koeien gekost.“
Ook bij Melkveehouder Freerk Abma uit Oudehorne laten de koeien afwijkend gedrag zien.
In Groningen, waar het eerst met 5G getest werd op het platteland, sloegen groepen koeien op hol en raakten in paniek, o.a. in Loppersum en Ittersum.


Over onze gezondheid
Zelfs electromagnetische straling van 3G en 4G veroorzaakte al kanker bij ratten.
Blootstelling aan electromagnetische straling beïnvloedt het menselijk immuunsysteem; dus onze weerstand gaat naar beneden. Elecktro Magnetische velden verergeren virusinfecties, bevorderen bloedklontering, en belemmeren onder andere het zuurstoftransport.


Zwitserland stopt 5G uitrol
Zwitserland heeft de uitrol van 5G stopgezet uit gezondheidsoverwegingen.
Nadat in Geneve het 5G-net in werking trad ontstond zo’n grote toeloop in artsenpraktijken van mensen met talloze ernstige klachten, dat de artsen aan de overheid een advies hebben uitgebracht om 5G te stoppen!


Verontruste Duitse artsen
In een open brief aan Merkel heeft een groep Duitse artsen en therapeuten gemeld dat ze een verband zien tussen straling, immuniteit en de wereldwijde epidemie.
Door een andere arts wordt een golf aan diabetespatiënten voorspeld, met als gevolg nierfalen.


Onze gezonde leefomgeving
Deze brief is een initiatief om Vierakker en onze omgeving vrij te houden van zendmasten met 5G-straling. Daar kunt u zelf aan meewerken door ze niet op uw grond te laten plaatsen.
Daarmee houden we onze leefomgeving gezond voor mens en dier!
Hij legt eveneens een verband met zendmast in de buurt, waar ook testen zijn uitgevoerd met het nieuwe 5G-netwerk.


Met vriendelijke groeten,
Roelien de Lange Buurtbewoner Vierakker info@roeliendelange.nl