Help ook mee bij het Kledingatelier

Na veel voorbereiding is het nu zover, het Kledingatelier gaat nu echt van start! Vanuit onder andere het Theater in de Openlucht en de Toneelvereniging is veel kleding verzameld.
Al deze kleding komt nu beschikbaar voor de verhuur en wordt opgeslagen in het magazijn bij het Withmundi in Wichmond. De kleding ligt nu elders opgeslagen, maar gaat nu verhuizen. Op zaterdag 18 juni vanaf 10.00u wordt er gestart.
 
Naast het verplaatsen van de kleding richting het magazijn wordt er die dag gewerkt aan een online catalogus , zodat iedereen straks kan zien welke kleding er beschikbaar is in het Kledingatelier. 
Tijdens de verhuizing is het dan ook de bedoeling om alle kleding te fotograferen. Hiervoor zijn mensen nodig die foto’s willen maken (kan met smartphone) en mensen die model willen staan.
 
Na het vastleggen van de kleding op beeld, moet de kleding zorgvuldig in het magazijn worden opgehangen. Zodat straks allemaal heel georganiseerd eruit ziet en de kleding gemakkelijk te vinden is voor de beheerders.
 
Voor alle vrijwilligers wordt er ook aan de inwendige mens gedacht, iedereen wordt voorzien van een hapje en een drankje.
 
Je leest het al, voor deze verhuizing is heel veel hulp nodig. Help jij 18 juni ook mee bij het kledingatelier? We starten om 10.00u. Vele handen maken licht werk en het is ook nog eens erg gezellig om samen deze klus te klaren.
 
Nog even samengevat we zij op zoek naar:
  • verhuizers
  • modellen
  • fotografen
  • mensen die alles netjes ophangen en rubriceren.
  • mensen voor de catering
Op 14 juni om 19 uur gaan we de taken verdelen met iedereen die zich aanmeldt.
 
Je kunt je melden bij
Annemarie Wolbrink 0575-555357
Erna Roeterdink 06-12836576
Steven Pennekamp 06-21661854  of via stichtingkledinguitleenvw@gmail.com