Halloween Weekend

Spoken, heksen, bloedspetters… er liepen afgelopen weekend veel enge figuren door Wichmond en Vierakker. Het dorp ademde echt een halloweensfeer uit. 

Knutselmiddag

Woensdagmiddag hebben de kinderen prachtige knutsels gemaakt, deze hingen op centrale plekken in het dorp en bij hen thuis. Daarnaast is er voor de gelegenheid een decoratieploeg in het leven geroepen. Dit team heeft het terras van Grand Cafe Bij Ludger en de Boekenbarg midden in het dorp prachtig aangekleed. Ook inwoners zelf hadden goed hun best gedaan, uitgeholde pompoenen, griezelfiguren en lantaartjes sierden de tuinen.

Spooktocht

In het pikkedonker waagden 35 tieners zich vrijdagavond aan de spooktocht. Bij aanvang werd hen verteld over een oude mythe, gaande weg kwamen zij diverse personages uit het verhaal tegen die hen de stuipen op het lijf wisten te jagen. Bij terugkomst was er gelegenheid om na te praten met elkaar en met de griezels. Wat een enthousiasme was er in de zaal. Dit jaar was de spooktocht voor het eerst, maar stiekem werd er al gefantaseerd over een vervolg in 2022.

Trick or Treat

Op zaterdagavond was het de beurt aan de kinderen, je kon aan hen zien dat zij al enorm naar Halloween hadden toegeleefd. Hun outfits waren met zorg samen uitgezocht. Harry Potter en zijn maten, IT, wandelende skeletten, personages uit enge horrorfilms allen ging zij op pad om het spel Trick or Treat te spelen. Enthousiast werden deuren geopend door de bewoners, sommigen leefden zich enorm in en maakten er een heel spel van. Kinderen die het durfden konden door het speciaal voor deze avond ingerichte griezelpad en was er een vossenjacht. Door dit alles lieten de kinderen lieten zich de pret niet bederven door de stromende regen en straalden zo ontzetten veel plezier uit. Dat werkte aanstekelijk op jong en oud. De saamhorigheid in Wichmond en Vierakker was als vanouds weer fantastisch. Het is bijzonder mooi hoe zo’n evenement inwoners met elkaar weet te verbinden

Prijswinnaars

Er waren ook nog wat prijzen te verdelen, voor de mooist versierde tuin en de kinderen met de mooiste, griezeligste outfit.

Uitslag mooiste versierde Halloweentuin

  1. Bennie en Ria Peters, Vogelzang
  2. Jos en Nel Nijenhuis, Vogelzang
  3. Wouter de Witt en Frank Holstein Dorpsstraat

Uitslag mooiste Halloween Outfit

  1. Rosa Sybranda
  2. Tessel Wolbrink en Jitske Fransen
  3. Iris Haverkamp

Jullie kunnen je prijs afhalen bij Grand Cafe Bij Ludger, deze ligt vanaf woensdagmiddag voor je klaar!

Recente berichten