Nieuws van Nova, razende reporter tijdens Halloween

  

Hoi allemaal, ik ben Nova en ik wil graag een stukje schrijven over iets actueels in Wichmond Vierakker. Dit stukje gaat over Halloween, al weer de derde keer in Wichmond Vierakker. De eerste en de tweede keer op een regenachtige koude avond, deze keer op een avond zonder regen en kou en met heel veel griezelig griezel plezier.

Als razende reporter Hermelien Griffel ( zo ging ik verkleed )heb ik aan een paar kinderen gevraagd wat ze er van vonden. De kinderen vertelden mij dat ze het griezelig leuk vonden. Vooral het griezelpad was eng ( vond ik ook! ). Het was ook weer goed georganiseerd met de speurtocht met letters en griezels. Professor Anderling als griezel vond ik het leukst, omdat zij ook in Harry Potter voorkomt.

NIEUWS:

De bakker heeft zijn wijsvinger er af gesneden. Beterschap Wilfried. (Dit is niet echt, maar zo was hij verkleed als griezel met een letter) De huizen die meededen aan Halloween hebben veel werk aan het versieren besteedt met een heel mooi eindresultaat. Ik heb nu al weer super veel zin in volgende jaar Halloween.

Josine Breukink Fotografie, Halloween-12
Josine Breukink Fotografie, Halloween-58
Josine Breukink Fotografie, Halloween-53
Josine Breukink Fotografie, Halloween-79
Josine Breukink Fotografie, Halloween-59

Vorige
Volgende