Halloween Wichmond Vierakker

Griezelen met Halloween

Vorig jaar ontstond spontaan het idee om met Halloween iets leuks te organiseren in het dorp. Het werd een coronaproofactiviteit. Wat was het een succes. Inmiddels zijn de coronamaatregelen versoepeld en is er weer meer mogelijk. Superleuk, want we bouwen het enthousiasme van vorig jaar heel graag verder uit.

Spooktocht

Op 29 oktober is er ‘s avonds een superspannende spooktocht voor de jeugd tussen de 12 en 18 jaar. Kom met je vrienden en vriendinnen naar Grandcafe Bij Ludger, daar starten we om 20.00u. Zorg dat je lekker warm gekleed bent en stevige schoenen draagt. Er staan bekende en minder bekende griezels uit het dorp klaar om je in het donker de stuipen op het lijf te jagen!

Deelname is op eigen risico.

‘Snoep of je leven!’

Op 30 oktober is het griezelen door het dorp voor de kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Er kan gestart worden vanaf 18.30u bij Grandcafe Bij Ludger De kinderen kunnen het dorp in voor het spel Trick or Treat. Volgens Amerikaanse traditie bellen zij verkleedt als enge, griezelige wezens aan met de leus; ‘Snoep of je leven!’. Wees dus gewaarschuwd en zorg dat je snoep in huis hebt.

Ondertussen kunnen de kinderen ook op zoek naar griezels. Als ze hun stempelkaart vol hebben kan deze ingeleverd worden bij Grandcafe Bij Ludger, het zal zeker worden beloond. We hopen zoveel mogelijk kinderen in Halloween outfit. Je kan een prijs winnen voor de mooiste outfit.

Deelname is voor eigen risico. U kan zelf meelopen als begeleider.

Wichmond en Vierakker in Halloweensfeer

Het is natuurlijk supergaaf als het Wichmond en Vierakker helemaal in Halloweensfeer zijn. Daarom roepen we iedereen op om de tuinen mooi te versieren. Een dorpsgenoot stelt pompoenen beschikbaar die je kan gebruiken voor het versieren van je tuin. De pompoenen liggen bij de Boekenbarg klaar vanaf 17 oktober, op = op. De best versierde tuinen winnen een prijs.