Feestelijke veiling bij jubilerend Socii

Sportvereniging Socii viert feest! Socii werd vorig jaar 75 jaar en omdat er toen geen uitvoering gegeven kon worden aan alle feestelijkheden, wordt het nu gevierd! Heb jij wel zin in een gezellige avond? Dan ben je van harte welkom op 1 april om 19.00 in de Socii-kantine.

Vanaf 19.30 tot en met 20.30u is er een ouderwets happy hour om te proosten op de vereniging. Een muzikale omlijsting zal zeker niet ontbreken en natuurlijk heeft de organisatie leuke activiteiten in petto. Een heuse veiling en ook nog een loterij boordevol prachtige prijzen. De opbrengst van deze veiling zal ten goede komen aan het jubileumweekend op 3 en 4 juni (noteer ook deze data alvast in je agenda).

Het uitstellen van dit feest heeft zo ook zijn voordelen, de commissie heeft namelijk extra tijd gehad om mooie items bij elkaar te krijgen. Daarin zijn zij zeer goed geslaagd!

Loterij

Naast de veiling wordt er ook een loterij georganiseerd. Hierin zijn hele mooie prijzen te winnen. Prijzenpakketten van o.a.:

 • Boodschappenpakket
 • Pakket van de slager
 • Pakket van de bakker
 • Multiroom sound system
 • Weber BBQ

Dit is nog maar een impressie, voor de rest moet u echt 1 april naar de kantine komen. U leest het al, dit is niet zomaar de eerste de beste loterij, maar eentje gevuld met prijzen die zeker de moeite waard zijn.

Deze lootjes zijn natuurlijk alleen op de avond zelf te koop. Neem bij voorkeur contant geld mee voor de lotenverkoop. Prijzen voor de lootjes:

 • 1 euro voor 1 lootje
 • 5 euro voor 6 lootjes
 • 10 euro voor 13 lootjes
 • 20 euro voor 28 lootjes
 • 50 euro voor 70 lootjes
 • 100 euro voor 150 lootjes

Veiling

Veilingmeester Jan Borgman heeft de eer om deze avond mooie ‘kavels’ aan te mogen mogen bieden. Hij is degene die de biedingen aanneemt en bij het hoogste bod de bekende kreten: ‘Eenmaal, andermaal’ en ‘Verkocht’ door de kantine zal laten galmen galmen. Om vervolgens af te kunnen slaan met een hamerslag. 

Doe mee en bied als individu, maar er zijn ook item waarbij het leuk is om samen te bieden met een hele groep (familie, kennissen, vrienden of buren) en deel het spannende moment tijdens de veiling. 

Hieronder ziet u overzichtelijk weergegeven wat alle veilingkavels zijn, voor elk wat wils!

U kunt bieden op de volgende 10 veilingitems

1. Rondleiding en proeverij bij Bierbrouwerij van de Streek in Utrecht

2. Verasol Veranda van Pierik Zonwering en Veranda’s

3. Borrelen bij Herfkens in Baak uiteraard inclusief hapjes!

4. Mooie foto’s van jouw bedrijf of familie door Josine Breukink

5. Rondleiding voor 2 personen door de Johan Cruijff Arena

6. Prachtig schilderij gemaakt door lokale kunsteraar(es)

7. Huiskamerconcert van Mahre!!

8. Victoria 1.1 Trekking Fietsen van Mark Fokkink Tweewielers

9. Toegangskaarten voor de laatste seizoenswedstrijd van de Graafschap in Doetinchem

10. En of er nog een tiende item in het vat zit? Dat houden we nog even voor onszelf.

Recente berichten