Brook Duo komt weer terug naar Wichmond

Na enkele jaren afwezigheid ivm Corona is het eindelijk weer zover. Het Brook Duo komt met een nieuw programma, genaamd “De Tweeduuster schavuit” naar Wichmond

 

Het  nieuwe spannende verhaal is geschreven door Gert Jan Oplaat, de bekende streekroman schrijver. Nienke van de Weij heeft een onopgelost verleden. Nieuwsgierig hiernaar komt ze in contact met Hannes die bekend staat als de Tweeduuster schavuit omdat hij begin jaren zeventig in de schemering vaak als stroper onderweg was om naast zijn kleine boerderij wat bij te verdienen. Op zoek naar haar verleden belandt Nienke op de”Pauwenhoeve”, een boerderij waar haar moeder een pension runde. Met veel emotie, een kettinkje met Geloof Hoop en Liefde, een verdwenen doopjurkje en de eerlijkheid van de Tweeduuster schavuit komt ze dichter bij de waarheid………vind Nienke de waarheid en de rust?

Het verhaal wordt afgewisseld met dialectliedjes, lichtshow en kerstliederen. Tevens is er een nieuw decor met een groot scherm met foto’s en bijpassende filmbeelden.

De voorstelling is te zien en te horen op donderdag 22 december 2022 om 20.00 uur in de Protestantse Kerk, Dorpsstraat 16 te Wichmond (kerk open vanaf 19.15 uur)

Entree: 10 euro per persoon.

De opbrengst is bestemd voor het onderhoudsfonds van de Protestantse Gemeente Wichmond.

 

 Kaarten verkrijgbaar bij :

  • Bakkerij Besselink Wichmond                                            
  • Pieterse Handwerken Warnsveld                                                                        
  • Henk Ellenkamp 0575 441523 / 0640280893
  • Johan Eppink Steenderen 0575-451862                                                                                                                                                                                                                     

Recente berichten