Christmas Carol met muziek van The Beatles

Kom ook in kerstsfeer tijdens een eigentijdse muzikale vertelling van de kerstklassieker, the Christmas Carol van Charles Dickens. Met prachtige muziek van The Beatles.

Tussen de prachtige liedjes door, waarbij zang en dwarsfluit centraal staan, wordt het verhaal in rijm worden verteld.
Alles huisgemaakt (Henk Gombert en Merel Harkink).
Samen met hun leerlingen (10-18 jr) laten zij hun creatieve en muzikale kunsten graag aan u horen en zien.

Aanvang om 15.00 u, Dorpsstraat 16 Wichmond.

Na afloop is er heerlijke warme chocolademelk en glühwein

Een vrije bijdrage is zeer welkom, de opbrengst gaat naar het Nationaal Kinderfonds (ondersteuning voor kinderen in armoede)

 

CHRISTMAS CAROL met muziek van THE BEATLES Kom ook in kerstsfeer tijdens een eigentijdse muzikale vertelling van de kerstklassieker, the Christmas Carol van Charles Dickens. Met prachtige muziek van The Beatles. Tussen de prachtige liedjes door, waarbij zang en dwarsfluit centraal staan, wordt het verhaal in rijm worden verteld. Alles huisgemaakt (Henk Gombert en Merel Harkink). Samen met hun leerlingen (10-18 jr) laten zij hun creatieve en muzikale kunsten graag aan u horen en zien. Aanvang om 15.00 u, Dorpsstraat 16 Wichmond. Na afloop is er heerlijke warme chocolademelk en glühwein Een vrije bijdrage is zeer welkom, de opbrengst gaat naar het Nationaal Kinderfonds (ondersteuning voor kinderen in armoede)

Recente berichten