Burgermeester en Wethouders in Vierakker en Wichmond op bezoek

Dinsdag 3 december mochten wij het college van Burgermeester en Wethouders en de gebiedsambtenaren ontvangen in Vierakker en Wichmond. Deze keer in deze volgorde daar wij het college ontvingen in de Theetuin te Vierakker.

Nadat ze welkom waren geheten door de voorzitter Cordrik, heeft Wim een presentatie gegeven over het project “Aangenaam Leven”.

Nadat ieder lid, de onlangs verschenen, Luderbode had ontvangen, gingen wij door naar ‘t Spieker. 

In de ontvangstruimte van ‘t Spieker heeft Erna een uiteenzetting gedaan over het theater in de open lucht. Het geheel omlijst met foto’s op de achtergrond van het theater. Als afsluiting heeft de burgermeester een oranje Ludgervlag ontvangen, die voortaan tijdens de feestweek, fier bij het gemeentehuis mag wapperen.

Jan heeft tenslotte het één en ander verteld over de energie-innovaties verteld op de boerderij, afgesloten met een korte rondleiding op deze boerderij.

Als afsluiter werd er een bezoek gebracht aan Geocomfort in Wichmond.

Na een presentatie over de opzet van het bedrijf en de mogelijkheden die zij bieden was ook hier een korte rondleiding.

Al met al was het een informatieve middag met een informeel tintje met ruimte tot het slaan van (nieuwe) verbindingen. Een middag met waardering voor het college, die de moeite nam om van naderbij te bekijken wat er in dit mooie stukje Bronckhorst gebeurt.

Recente berichten