Boerenprotest in Wichmond en Vierakker

Op 1 oktober werd er al actie gevoerd door de boeren, dit is niemand ontgaan. Ondanks alle steun vanuit het hele land, heeft dit op de politiek niet het door de boeren gewenste resultaat gehad. Daarom organiseert Farmers Defence Force op 16 oktober een nieuw protest.

In korte tijd verenigen velen zich in app-groepen en zijn er overal in het land verzamelplekken om in colonne door het land van Bilthoven naar Den Haag te gaan. Om 3.00 zal er vanuit Wichmond ook een groep vertrekken. Inmiddels zijn er al meer dan 70 aanmeldingen en ook kunnen steunbetuigers mee in een bus. Tot nu toe is dit de grootste groep vanuit Gelderland.

Doel is om 9 uur het RIVM gebouw in Bilthoven te bereiken. Om 12 uur zal de colonne zich naar Den Haag begeven.

Rianne en Geert Harmsen van Cafe D’n Olde Kriet steken de boeren een warm hart onder de riem en blijven tot diep in de nacht open. Wil jij de boeren ook een hart onder de riem steken, dan ben je ook van harte welkom om hen uit te zwaaien. Rianne en Geert trakteren op koffie en krentenwegge. De Noabers van DOK helpen mee met smeren van de broodjes. Als de boeren zijn uitgezwaaid wordt geproost op een goede afloop en hoopvolle toekomst.

Wil je meerijden met de colonne? Aanmelden kan via de whats-app op het nummer 0642110650.

Heb je geen tractor, maar wil je mee met de bus? Er rijden 2 bussen vanuit Wichmond mee. Loonbedrijf Groot Enzerink sponsort dit gedeeltelijk, zodat je met een eigen bijdrage van 12,50 ook mee kan. Aanmelden kan via info@loonbedrijfgrootenzerink.nl Deze bus vertrekt eveneens om 3 uur vanaf DOK.