Bedrijven

Wanneer je door Wichmond en Vierakker rijdt, oogt het soms zo rustig. Niets is minder waar. Er is veel bedrijvigheid in de agrarische sector, horeca en toerisme, zzp-ers en nog héél veel meer. Lokale ondernemers maken mede de gemeenschap! Ze bieden iets wat grote bedrijven niet kunnen bieden: persoonlijke aandacht en nabijheid. Dat maakt dat de gunning hoog is.

Voor Wichmond en Vierakker is een sterke lokale economie belangrijk. Tegenwoordig worden digitaal veel producten aangeschaft en diensten geregeld, wat maakt dat er meer concurrentie op de markt is. Daarom willen wij lokale ondernemers de mogelijkheid bieden om zich ook digitaal optimaal te presenteren aan inwoners.

“Wichmond en Vierakker digitaal op de kaart!”  is ons motto.

We bieden ondernemers een podium op deze website, maar ook willen we de ondernemers graag informeren hoe zij zich digitaal kunnen presenteren en snel vindbaar kunnen worden. In de toekomst wanneer we weer in groepen kunnen samenkomen organiseert het Dorpsbelang daarom weer een inspiratiebijeenkomst voor ondernemers en verenigingen. Nadere info volgt t.z.t..